A Vasco Translator Premium 7" nagyobb változata a már elismert elődjének, a Vasco beszédfordítónak.

A Vasco Translator Premium 7" egy olyan eszköz, melynek segítségével 46 nyelven kommunikálhat bárhol a világon! A készülék rendkívül könnyen használható (egy gombnyomásra bekapcsol), gyorsan és pontosan működik. A fordító 46 nyelven ismeri fel a beszédet és 46 nyelven fordít szavakat és kifejezéseket! Minőség és gyorsaság szempontjából a fordító az egyik legjobb készülék a világon. A Vasco Translator Premium 7" hosszabb mondatokat és egyszerű szakkifejezéseket is gond nélkül lefordít. A Vasco fordítógépeket számos európai ország hadserege, mentőszolgálata, katonai és kormányzati hivatalai is igénybe veszik.


Hogyan működik

Elég kimondani vagy beírni egy tetszőleges szót vagy mondatot, hogy megjelenjen annak fordítása a kívánt nyelven! A Vasco Translator Premium 7" felismeri és lefordítja az idiómákat, szakkifejezéseket (üzleti, orvosi, technikai), sőt mi több, a fordítást a mondat egészéhez igazítja.

A
angol-GB
angol-USA
arab (kiejtés fizetett opció)
albán (nincs kiejtés és beszédfelismerés)
B
baszk
bengál (nincs kiejtés)
bolgár (kiejtés fizetett opció)
C
cseh
D
dán
E
észt (nincs kiejtés és beszédfelismerés)
F
filippínó
finn
francia
G
galicia (nincs kiejtés)
görög
grúz (nincs kiejtés)
H
héber (kiejtés fizetett opció)
hindi
holland
horvát (kiejtés fizetett opció)
I
indonéz
izlandi (nincs kiejtés)
J
japán
K
kannada (nincs kiejtés)
katalán (nincs kiejtés)
khmer
kínai (mandarin)
koreai
L
lengyel
lett (nincs kiejtés és beszédfelismerés)
litván (nincs kiejtés)
M
magyar
maláj (nincs kiejtés)
malajálam (nincs kiejtés)
maráthi (nincs kiejtés)
N
német
norvég
O
olasz
orosz
P
perzsa (nincs kiejtés)
portugál
R
román
S
spanyol
svéd
szerb (nincs kiejtés)
szingaláz
szlovén (nincs kiejtés)
szlovák
szuahéli (nincs kiejtés)
T
tamil
thai
török
U
ukrán
urdu (nincs kiejtés)
V
vietnámi

Fotó fordító

Az alkalmazásnak köszönhetően fordító fotó, gyorsan lefordíthatod az étterem menüjét, szöveg a hirdetőtáblán, szórólapot vagy figyelmeztető táblát, 40 nyelven. Nem kell átírni semmit, csak készítsen képet!


Társalgás

Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy két személy kényelmes társalgást tudjon folytatni egymás között. A beszélgetés nagyon egyszerű és intuitív. A beszélgetés indításához nyomja meg a kívánt nyelv zászlóját és tartsa rajta az ujját. A kimondott mondat a kívánt nyelvre való fordítással együtt megjelenik a kijelzőn. A válaszadáshoz a beszélgetőpartnernek nyomva kell tartania a saját nyelvének zászlóját. Ilyen módon folyamatos beszélgetést lehet folytatni, miközben bármikor visszatérhet az előbbi kijelentésekhez.


Kiejtés

Hallgassa meg, hogy a Vasco Translator Premium 7" milyen tisztán és hibátlanul ejti ki a szöveget 28 nyelven! Kattintson egy zászlóra és megtapasztalhatja, hogy a készülék milyen jó minőségű kiejtést kínál.


Egyszerűen kezelhető

A készülék nem igényel konfigurációt vagy beállítást. A készüléket kicsomagolása után egy gombnyomással bekapcsolhatja és azonnal használhatja.


Frissítés

Vasco Translator Premium 7" a legújabb Microsoft fordítómotorok alapján működik, amelyek rendszeresen frissítve vannak. Habár a hosszabb és bonyolultabb mondatok fordítása tartalmazhat nyelvtani hibákat, tartalmuk a legtöbb esetben érthető lesz. Figyelembe kell venni azt is, hogy a fordítások minősége állandóan javul. A Vasco Translator Premium 7" új szoftververziója a WiFi-n keresztül egy gombnyomásra bármikor ingyenesen letölthető.


Véleményünk szerint

A Vasco Translator Premium 7" nélkülözhetetlen útitárs, valamint nagyszerű oktatási eszköz az intuitív és természetes nyelvtanuláshoz. A beszéd felismerés alkalmazásnak köszönhetően pár másodperc alatt lefordítja a kimondott szavakat, mondatokat.


Még az egyszerű mondatok kimondása is a látogatott ország nyelvén (a Vasco 2 segítéségével megtanulhatja őket a helyszínen, vagy az utazás előtt) az ottani emberek arcára mosolyt varázsol, aminek természetes következménye a szívélyes és kedves fogadtatás lesz. Ezzel a fordítógéppel leküzdi a nyelvi akadályokat, új kapcsolatokra tesz szert, és a világban való utazás még kellemesebbé, biztonságosabbá és érdekesebbé válik!


Előnyök

Felismeri és fordítja a kimondott mondatokat

Nagy, jól olvasható kijelző

Többnyelvű érintőképernyő

Kicsi és kompakt forma

Nagyon jól boldogul az idiómákkal és szakkifejezésekkel

Két ember közötti társalgást tesz lehetővé

További funkciók

Árfolyam számoló

Számológép

Szakszámológép

Mértékek, súlyok, sebesség, nyomás, hőmérséklet és térfogat váltója


Csatlakozás

A Vasco Translator pontosságát, valamint tökéletességét az állandó Internetes összeköttetésének köszönheti. A készülékbe beépített nemzetközi SIM kártya eredményezi, hogy a fordítás közben észre sem vehető, hogy a készülék online működik. Kényelmes és precíz megoldás, melynek köszönhetően a külföldi utazások szabadabbá válnak, a beszélgetések a külföldiekkel kötetlenebbek és gördülékenyebbek.

A vasco-sim.com oldalon bármikor feltöltheti az egyenlegét!


Műszaki leírás

Kijelző: 7'', IPS, 1024 x 600

CPU: Dual core MT8312 2 x 1,3 GHz

RAM: 1 GB, DDR 3

Memória ROM: 8 GB

Akkumulátor: Lithium-ion akkumulátor BP-6T (3,7 V, 7,4 Wh, 2800 mAh)

USB csatlakozás: microUSB

Fülhallgató bemenet: 3,5 mm

Elülső kamera: 0,3 Mpx

Hátulsó kamera: 2 Mpx

Méretek: 188 x 108 x 7 mm

Súly: 279 g

A készlet tartalmaz

Vasco Translator Premium 7" elektronikus fordítógép

USB kábel

Magyar nyelvű használati útmutató

A csomagolás mérete: 20 cm x 21 cm x 6 cm


Garancia: 24 hónap

Vasco Translator Premium 7 beszédfordító

  • Gyártó Vasco
  • Modell: Translator Premium 7
  • Elérhetőség: Készleten
  • Szállítási díj (Ft): 990
  • 95000 Ft


Cimkék: vasco, translator, beszédfórdító, fordítógép, traveler