Egész mondatok és beszéd fordítása, GPS, Telefon - ingyenes hívás fogadás 160 országban 


A Vasco Traveler Premium 5'' egy olyan eszköz, melynek segítségével 29 nyelven kommunikálhat bárhol a világon! A készülék rendkívül könnyen használható (egy gombnyomásra bekapcsol), gyorsan és pontosan működik. A fordító 32 nyelven ismeri fel a beszédet és több, mint 30 nyelven fordít szavakat és kifejezéseket! Minőség és gyorsaság szempontjából a fordító az egyik legjobb készülék a világon. A Vasco Traveler Premium 5'' hosszabb mondatokat és egyszerű szakkifejezéseket is gond nélkül lefordít. A Vasco fordítógépeket számos európai ország hadserege, mentőszolgálata, katonai és kormányzati hivatalai is igénybe veszik.

Elég kimondani vagy beírni egy tetszőleges szót vagy mondatot, hogy megjelenjen annak fordítása a kívánt nyelven! A Vasco Traveler Premium 5'' felismeri és lefordítja az idiómákat, szakkifejezéseket (üzleti, orvosi, technikai), sőt mi több, a fordítást a mondat egészéhez igazítja.

A
angol-GB
angol-USA
arab (kiejtés fizetett opció)
albán (nincs kiejtés és beszédfelismerés)
B
baszk
bengál (nincs kiejtés)
bolgár (kiejtés fizetett opció)
C
cseh
D
dán
E
észt (nincs kiejtés és beszédfelismerés)
F
filippínó
finn
francia
G
galicia (nincs kiejtés)
görög
grúz (nincs kiejtés)
H
héber (kiejtés fizetett opció)
hindi
holland
horvát (kiejtés fizetett opció)
I
indonéz
izlandi (nincs kiejtés)
J
japán
K
kannada (nincs kiejtés)
katalán (nincs kiejtés)
khmer
kínai (mandarin)
koreai
L
lengyel
lett (nincs kiejtés és beszédfelismerés)
litván (nincs kiejtés)
M
magyar
maláj (nincs kiejtés)
malajálam (nincs kiejtés)
maráthi (nincs kiejtés)
N
német
norvég
O
olasz
orosz
P
perzsa (nincs kiejtés)
portugál
R
román
S
spanyol
svéd
szerb (nincs kiejtés)
szingaláz
szlovén (nincs kiejtés)
szlovák
szuahéli (nincs kiejtés)
T
tamil
thai
török
U
ukrán
urdu (nincs kiejtés)
V
vietnámi

A készülék lehetővé teszi, hogy két személy kényelmes társalgást tudjon folytatni egymás között. A beszélgetés nagyon egyszerű és intuitív. A beszélgetés indításához nyomja meg a kívánt nyelv zászlóját és tartsa rajta az ujját. A kimondott mondat a kívánt nyelvre való fordítással együtt megjelenik a kijelzőn. A válaszadáshoz a beszélgetőpartnernek nyomva kell tartania a saját nyelvének zászlóját. Ilyen módon folyamatos beszélgetést lehet folytatni, miközben bármikor visszatérhet az előbbi kijelentésekhez.

A készülék nem igényel konfigurációt vagy beállítást. A készüléket kicsomagolása után egy gombnyomással bekapcsolhatja és azonnal használhatja.

Vasco Traveler Premium 5'' a legújabb Microsoft fordítómotorok alapján működik, amelyek rendszeresen frissítve vannak. Habár a hosszabb és bonyolultabb mondatok fordítása tartalmazhat nyelvtani hibákat, tartalmuk a legtöbb esetben érthető lesz. Figyelembe kell venni azt is, hogy a fordítások minősége állandóan javul. A Vasco Traveler Premium 5'' új szoftververziója a Wi-Fi-n keresztül egy gombnyomásra bármikor ingyenesen letölthető.

A Vasco Traveler Premium 5'' nélkülözhetetlen útitárs, valamint nagyszerű oktatási eszköz az intuitív és természetes nyelvtanuláshoz. A beszéd felismerés alkalmazásnak köszönhetően pár másodperc alatt lefordítja a kimondott szavakat, mondatokat.

Ezzel a fordítógéppel leküzdi a nyelvi akadályokat, új kapcsolatokra tesz szert, és a világban való utazás még kellemesebbé, biztonságosabbá és érdekesebbé válik!

A Vasco Traveler Premium 5'' készülékben található precíz GPS navigáció Internet kapcsolat nélkül működik és naprakész térképekkel van ellátva. Ennek köszönhetően Ön a legoptimálisabb útvonaltervet fogja megkapni, hogy biztonságban érkezhessen meg úti céljához.

A Vasco Traveler Premium 5'' készülékkel Ön elfelejtheti a magas roaming díjakat. A beépített, nemzetközi SIM kártyának köszönhetően Ön több mint 160 országban ingyenesen fogadhat hívásokat. Sőt! A hazai szolgáltatók díjainál jóval olcsóbban kezdeményezhet hívásokat, küldhet üzeneteket és végezhet adatátvitelt igénylő szolgáltatásokat külföldön! A funkcióhoz feltöltött egyenleg vagy Wi-Fi hálózatra csatlakozás szükséges.

A Vasco Traveler Premium 5'' útikönyvek gazdag adatbázisával van ellátva. Városok, falvak, turista látványosságok információi találhatók benne a világ minden tájáról. Minden hasznos információ az Internet szükségessége nélkül elérhető. Az útikönyvek angol, francia, német, olasz, spanyol és lengyel nyelven érhetők el, magyarul nem.

A Vasco Traveler Premium 5'' a világ segélyhívószámainak és nagykövetségeinek gazdag adatbázisával van ellátva. Önnek mindössze csak ki kell választania nemzetiségét és a tartózkodási országot, hogy nagykövetségének elérhetőségeit megkapja, vagy a helyi rendőrséget vagy tűzoltóságot riaszthassa. Sőt! Az SOS funkcióval üzenetet küldhet hozzátartozójának és az üzenet tartalmazni fogja az Ön helyzetének koordinátáit.


Funkciók:

Felismeri és fordítja a kimondott mondatokat

Jól olvasható kijelző

Többnyelvű érintőképernyő

Kicsi és kompakt forma

Nagyon jól boldogul az idiómákkal és szakkifejezésekkel

Két ember közötti társalgást tesz lehetővé

Árfolyam számoló

Számológép

Szakszámológép

Fényképező

Böngésző

Jegyzettömb

E-mail

Facebook

Mértékek, súlyok, sebesség, nyomás, hőmérséklet és térfogat váltója


Előnyök:

Ingyenes hívásfogadás

Beszédfordítás

Tökéletes kiejtés

Egyszerű és intuitív kezelő felület

Alacsony hívásdíjak és olcsó adatávitel

Precíz offline GPS navigáció

Offline útkiönyvek gazdag adatbázisa

Nagykövetségek és segélyhívószámok offline adatbázisa


Az Internetes vezeték nélküli hálózat segítségével a Vasco Traveler hangfelismerésre is képes. A beépített SIM kártyának köszönhetően a készülék WiFi vagy GSM hálózatokat használ a működéshez. Az Internethez való csatlakozás automatikus, nem igényel semmilyen konfigurációt. Az adatforgalom minimális és az egyenleg több évre is elegendő lehet.

Napjainkban az ingyenes WiFi hálózat már a legtöbb európai nagyvárosban, repülőtereken, és éttermekben is rendelkezésre áll. Ha a készülék elérhető WiFi hálózat hatótávolságán belül van, bármilyen konfiguráció szükségessége nélkül, automatikusan rácsatlakozik

A fordítás és a beszédfelismerés Wi-Fi hálózaton keresztül korlátlan és ingyenes. Ha nem elérhető Wi-Fi hálózat, a készülék a beépített, - szerződést nem igénylő - SIM kártyának köszönhetően GSM hálózatra kapcsolódik. A SIM kártya fel van töltve és lehetőség van mondatok sokaságának fordítására.

A Vasco Traveler úgy lett megtervezve, hogy minimalizálja a problémákat, melyek a korlátozott mobil kapcsolat esetén adódhatnak. A készülék nem igényel semmilyen konfigurációt. Önnek csak ki kell nyitnia a dobozt, bekapcsolnia az eszközt, és élveznie a könnyed kommunikációt idegen nyelveken.


Műszaki leírás

Kijelző: 5”, IPS 2.5D HD 1280 x 720

Processzor: MTK 6737, Quad core 1.3 Ghz

RAM: 1 GB, LPDDR3

ROM: 16 GB

Akkumulátor: 2800mAh

Micro USB

Fülhallgató bemenet: 3,5 mm

Elülső kamera: 5 Mpx

Hátsó kamera: 8 Mpx

Méret: 141.5 x 70.5 x 7.9 mm

Súly: 150 g


A készlet tartalmaz

Vasco Traveler Premium 5'' elektronikus fordítógép

Szkenner

USB kábel

Magyar nyelvű használati útmutató

A csomagolás mérete: 20 cm x 21 cm x 6 cm


Garancia 2 év

Vasco Traveler Premium 5 beszédfordító szkennerrel

  • Gyártó Vasco
  • Modell: Traveler Premium 5 szkennerrel
  • Elérhetőség: 1-3 nap
  • Szállítási díj (Ft): 990
  • 195000 Ft


Cimkék: vasco, translator, beszédfórdító, fordítógép, traveler