Beszédfordító, GPS navigáció, Ingyenes hívásfogadás 


Beszédfelismerés 

Egész mondatok fordítása 

Kiejtés 

Nyelvek száma: 46 


A Vasco Traveler Premium a Vasco Traveler készülékek legújabb modellje, mely ezen széria eddigi tulajdonságain felül kitűnő navigációval, 7” képernyővel és elegáns védőtokkal lett ellátva.


A Vasco Traveler Premium minden utazó számára több, mint 20 hasznos funkciót kínál. A Vasco Traveler Premiumnak köszönhetően 46 nyelven kommunikálhat, költség nélkül fogadhat hívást több, mint 162 országban szerte a világon, minden korlátozás nélkül használhatja a navigációt és térképeket, egyszerűen kikeresheti a segélyhívó telefonszámokat és a nagykövetségek címeit abban az országban, ahol éppen tartózkodik. Ezt mind a hívások és Internet-kapcsolat magas költségeinek veszélye nélkül.


A Vasco Traveler Premium nagy előnye az intuitív menü, mely biztosítja a készülék rendkívül egyszerű használatát, így az új technológiák használatától legjobban vonakodó ügyfelek is minden gond nélkül megbirkóznak kezelésével.


Beszédfordító

A Vasco Traveler Premium a Vasco Translator beszédfordító legújabb generációjával rendelkezik, mely 46 nyelven egész mondatokat ismer fel és fordít le. Elég kimondani egy tetszőleges mondatot, és a készülék lefordítja és kimondja az adott nyelven. Mindezt szinte egy gombnyomásra!


A
angol-GB
angol-USA
arab (kiejtés fizetett opció)
albán (nincs kiejtés és beszédfelismerés)
B
baszk
bengál (nincs kiejtés)
bolgár (kiejtés fizetett opció)
C
cseh
D
dán
E
észt (nincs kiejtés és beszédfelismerés)
F
filippínó
finn
francia
G
galicia (nincs kiejtés)
görög
grúz (nincs kiejtés)
H
héber (kiejtés fizetett opció)
hindi
holland
horvát (kiejtés fizetett opció)
I
indonéz
izlandi (nincs kiejtés)
J
japán
K
kannada (nincs kiejtés)
katalán (nincs kiejtés)
khmer
kínai (mandarin)
koreai
L
lengyel
lett (nincs kiejtés és beszédfelismerés)
litván (nincs kiejtés)
M
magyar
maláj (nincs kiejtés)
malajálam (nincs kiejtés)
maráthi (nincs kiejtés)
N
német
norvég
O
olasz
orosz
P
perzsa (nincs kiejtés)
portugál
R
román
S
spanyol
svéd
szerb (nincs kiejtés)
szingaláz
szlovén (nincs kiejtés)
szlovák
szuahéli (nincs kiejtés)
T
tamil
thai
török
U
ukrán
urdu (nincs kiejtés)
V
vietnámi


GPS navigáció

A Vasco Traveler Premium egyben kitűnő navigáció is. Segítségével bárhova könnyen eltalál! Nagy előnye továbbá, hogy a készülék által használt térkép offline módban is működik (Internet kapcsolat nélkül), így a navigációt a legkevésbé hozzáférhető helyeken is ingyenesen használhatja.


Telefon

A magas roaming díjak ideje lejárt! A Vasco Traveler Premiummal a világ 162 országában teljesen ingyen fogadhat hívást. Ezen kívül, a kimenő hívások, sms-ek és az adatátvitel akár 85%-kal olcsóbb! A gyári SIM kártya segítségével a telefont az egész világon használhatja anélkül, hogy aggódnia kéne a magas számlák miatt - mindezt szerződések nélkül.


Útikönyvek (ENG, PL, FRA, ITA, DE, ESP, RUS nyelven)

A Vasco Traveler Premium különböző városok és helyek útikönyveinek gazdag adatbázisával rendelkezik. Az útikönyvek angol, lengyel, francia, olasz, német, spanyol, orosz nyelven állnak rendelkezésére. Akár Łódźba, akár Londonba, akár Mogadishuba készül, a Vasco Traveler Premium segít gyakorlati információkkal szolgálni ezekkel a városokkal kapcsolatban és mindezt Internet hozzáférés szükségessége nélkül!


Segélyhívó számok

A Vasco Traveler Premium a világ minden táján érvényben lévő segélyhívószámok adatbázisával rendelkezik. Válassza ki az országot, ahol éppen tartózkodik és akár azonnal lépjen kapcsolatba a rendőrséggel illetve mentőszolgálattal, ha segítségre van szüksége.


Repülő asszisztens

A “Repülő asszisztens" funkció elérhető a készülékben, tökéletes eszköz repülővel utazóknak. Ennek köszönhetően soha nem kési le a járatot, elég, ha beírja a repülési számot, és megkap minden információt, ami szükséges: indulási időpont, beléptetési kapu,mennyi idő maradt az eligazításhoz, az mennyi ideig tart, mikor zárják be a kapukat és hogy a kell-e számítani a járat késésére. Az alkalmazás figyelembe veszi továbbá az időzónákat, melyekben további utazásunk alatt könnyen eltévedhetünk.


Hozzáférést biztosít az Internethez külföldön – 1 MB csak 2 cent!

A Vasco Traveler Premium 7” lehetővé teszi, hogy külföldön is használhassa az Internetet a lehető legalacsonyabb áron. Az 1 MB-os adatforgalom mindössze csak 2 cent. A Vasco Traveler segítségével alacsony áron, kockázat nélkül használhatja az Internetet, magas roaming díjak nélkül. A Vasco Traveler HotSpot pedig lehetővé teszi az Internet-megosztást más eszközökkel, pl. laptoppal vagy tablettel.


Nagykövetségek

Találja meg országának nagykövetségét bárhol a világon! A Vasco Traveler Premium adatbázisa felöleli az összes nagykövetséget és konzulátust abban az országban, ahol jelenleg tartózkodik. Elég, ha kiválasztja az országot, és a készülék megjeleníti a nagykövetség címét valamint elérhetőségeit.


Ezen felül a Vasco Traveler Premium 11 további hasznos funkcióval rendelkezik minden utazó számára:

Egység átalakító

Fényképezőgép

Böngésző

Számológép

Óra és riasztás

Naptár

Jegyzetek

E-mail

Véleményünk szerint

A Vasco Traveler Premium a legújabb technológiának, valamint kényelmes és egyszerű kezelésének köszönhetően, tökéletes eszköz az utazás szerelmesei számára, korosztálytól függetlenül. A Vasco Traveler Premium a piacon található legjobb beszédfordító, navigáció, telefon és 20 más - utazás során hasznos - funkció kényelmes kombinációját kínálja, így messzemenően többet tud a jelenleg elérhető hasonló készülékekhez képest.


Előnyei

Ingyenes bejövő hívások több mint 162 országban szerte a világon!

Beszédfordítás 46 nyelven!

Jó minőségű kiejtés

Kényelmes és intuitív kezelőfelület

Olcsó adatátvitel és SMS

Navigáció és térképek Internet hozzáférés szükségessége nélkül

Útikönyvek gazdag adatbázisa Internet hozzáférés szükségessége nélkül

Nagykövetségek és segélyhívó számok gazdag adatbázisa Internet hozzáférés szükségessége nélkül

Csatlakozás

A Vasco Traveler azzal a gondolattal született meg, hogy funkcionális és kényelmes legyen. Annak köszönhetően, hogy beépített nemzetközi SIM kártyával rendelkezik, állandó Internet összeköttetése van., a fordítás minősége nagyon magas, a beérkező telefonhívások pedig ingyenesek. A készülék használatával az utazások szabadabbá válnak, a külföldiekkel történő beszélgetések könnyebben és gördülékenyebben mennek majd.


A vasco-sim.com oldalon bármikor feltöltheti számláját és kiválaszthatja a legjobb ajánlatokat.


Műszaki leírás

Kijelző: 7'' IPS, 1024*600

Processzor: MT8312 Dual core 2 x 1.3 GHz

RAM: 1 GB, DDR 3

ROM: 8 GB

Akkumulátor: Lítium-ion BP-6T (3,7V, 7,4Wh, 2800mAh)

USB bemenet: MicroUSB

Fülhallgató jack: 3,5 mm

Méretek: 188 x 108 x 7 mm

Súly: 279 g

A készlet tartalmaz

Vasco Traveler Premium 7"

Akkumulátor

USB kábel

Használati útmutató

Garancia 2 év

Vasco Traveler Premium 7 beszédfordító

  • Gyártó Vasco
  • Modell: Traveler Premium 7
  • Elérhetőség: 1-3 nap
  • Szállítási díj (Ft): 990
  • 130000 Ft


Cimkék: vasco, translator, beszédfórdító, fordítógép, traveler