• Motorola Talkabout T42 - kék

Egyszerű, könnyű, szórakoztató. A Motorola TALKABOUT T42 walkie talkie kempingezés, kirándulás, strandolás vagy a kertben való játék során tökéletes megoldást nyújt a kapcsolattartásra akár otthon, akár a szabadban tartózkodsz. A könnyű párosítási funkciónak köszönhetően egyszerűen összepárosíthatóak a készülékek, majd egy gombnyomás és máris beszélgethetsz a gyerekekkel, barátokkal és családtagokkal. A Motorola Talkabout T42 walkie talkie 16 csatornájával**, LCD kijelzőjével, és többféle színválasztékával minden pillanatban élvezheted a kapcsolatot.


Motorola TALKABOUT T42 walkie talkie funkciói:

PMR446 rádió – engedély nélkül használható

10 méter – 4 km*-es hatótávolság

Ingyenes kommunikáció

16 csatorna

Könnyű párosítás

Szkennelés

Billentyű lezárás

3 x AAA elemmel működik, mely nem alaptartozék


Motorola TALKABOUT T42 walkie talkie doboz tartalma:

2 db. Motorola TALKABOUT T42 walkie talkie

2 db. övcsipesz

16 db. matrica, amelyeket az adóvevő aljára tudsz ragasztani, így könnyen be tudjátok azonosítani kihez tartozik a készülék

Használati útmutató

Ezen készülékek személyes használatra készültek. Nagy igénybevételnek kitett professzionális, ipari használatra nem alkalmasak.

*A hatótávolság csak egy tájékoztató jellegű adat, amely optimális körülmények között értendő (pl két magaslaton állva nyílt terepen). Ettől eltérő terepviszonyok között (dimbes-dombos terepen, völgyek között, erdőben, városi beépített területen, épületekben) lényegesen lecsökkenhet.

** Alapvetően az adóvevő 8 csatornával rendelkezik, de 16 csatornára bővíthető. Információk: https://www.motorolashop.hu/motorola_blog/igy_bovitsd_a_focsatornak_szamat_8-rol_16-ra_84

Garancia: 12 hónap


Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML kód nincs lefordítva!
    Rossz           Jó

Motorola Talkabout T42 - kék

  • Gyártó: Motorola
  • Modell: Talkabout T42 - kék
  • Elérhetőség: Készleten
  • 7790 Ft