Szállítási információk

Üzletünkben bankkártyával is tud fizetni. Országos utánvétes szállítási díj 900 Ft. 50.000 Ft feletti vásárlás esetén díjtalan a szállítás. A házhoz szállítás munkanapokon 8 - 17 óra közt történik, ettől eltérő időpontban csak Budapest területén vállalunk házhoz szállítást egyeztetett időpontra. SMS értesítés a szállítási napon, az SMS-ben megadott telefonszámon fel tudja venni a kapcsolatot a szállítóval. Csomagját nyomon követheti szállítást követően, fuvarlevélszámot e-maiben küldünk. CSOMAGKÖVETÉS ITT!

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a digx.hu Korlátolt Felelőségű Társaság (székhelye: 1133 Budapest, Tisza utca 3.,  cégjegyzékszám: 01-09-971137 vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságnál, adószám: 23555958-2-41, elérhetőség: LEVÉLKÜLDÉS továbbiakban: Szolgáltató) és a digx.hu Kft. által nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek)

Szállítási és fizetési feltételek
A digx.hu online áruház csak Magyarország területén belülre szállít.
A fuvardíjat az Ügyfél viseli oly módon, hogy a fuvardíj a számlán feltüntetésre kerül. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Szolgáltató visszajelzése alapján még van lehetőség, a Szolgáltató összevonhatja a megrendeléseket. A már elindított csomagok utólagos összevonására nincs mód. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Szolgáltató a rendelés teljesíthetőségét követően lehetőséget biztosít Ügyfélnek a kiszállítási időpont megválasztására, mely nem konkrét időpontot jelöl, csak közelítő szállítási intervallum kiválasztására szolgál. Meghatározott órára történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni. A jelen pontban írt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek, a Szolgáltatót nem kötelezik, a tényleges szállítási határidő minden esetben a rendelési visszaigazolásban szerepel.

Az Ügyfél termékmegrendelés esetén köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. A kiszállítással és a megrendelési tételekkel kapcsolatos kifogásokat, kérjük még a szállítmányozó jelenlétében, jegyzőkönyvbe rögzíteni.A Weboldalon megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő helyszínen teljesíti.

Fizetési módok:
  • készpénz
  • bankkártya (csak az üzletben, személyes átvétellel) MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, VISA, VISA Electron, VPay
  • átutalás

A megrendelt terméket  az Ügyfél előzetes egyeztetés alapján személyesen is átveheti a Szolgáltatónál: 1133 Budapest, Tisza utca 3.

Országos házhoz szállítás:
A 13 óráig megrendelt raktáron lévő termékek, a következő munkanap 8 - 17 óra között kerülnek utánvételes kiszállításra a megadott címre, amennyiben az Ügyfél másképp nem rendelkezik. Abban az esetben, ha az Ügyfél megrendelését munkanapokon 13 óra után adja le, megrendelése a szállító számára a követő munkanap kerül csak leadásra, így a megközelítő szállítási idő a rendelés leadásától számított minimum két munkanap. Termékeink házhoz szállítását a trans-o-flex Hungary Kft. végzi. A szállítási megközelítő időpontjáról a linken, az ügyfélszolgálat telefonszámán érdeklődhet a trans-o-flex Hungary Kft. -től.

Trans-o-flex ELÉRHETŐSÉG ITT!