Szállítási és fizetési tájékoztató

Átalánydíjas szállítás Magyarország területén 990 Ft, kivételt képeznek a nagyméretű készülékek melyek szállítási díjáról tájékoztatjuk.

Fizetési módok:
    készpénz
    bankkártya csak az üzletben, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, VISA, VISA Electron, VPay
    átutalás

A megrendelt terméket  az Ügyfél előzetes egyeztetés alapján személyesen is átveheti a Szolgáltatónál: 1133 Budapest, Tisza utca 3.
Országos házhoz szállítás:
A 13 óráig megrendelt raktáron lévő termékeket aznap átadjuk a futárszolgálatnak amit a futárszolgálat a következő 1-3 munkanap alatt házhoz szállít. A házhoz szállítás 8 - 17 óra között történik. A futárszolgálat e-mail értesítést küld a szállítás időpontjáról. A szállítás napján a futárszolgálat SMS értesítést küld a szállítás pontos időpontjáról ami tartalmazza a futár elérhetőségét is.

Budapesti házhoz szállítás:
A megrendelt terméket akár a rendelés napján kiszállítjuk telefonon egyeztetett időpontban.

FIGYELEM!
Kizárólag sérülésmentes csomagolással vegye át a terméket, illetve amennyiben TV készüléket rendelt, úgy a kicsomagolásánál kifejezetten körültekintően járjon el!
Az Ügyfél termékmegrendelés esetén köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. A kiszállítással és a megrendelési tételekkel kapcsolatos kifogásokat, kérjük még a szállítmányozó jelenlétében, jegyzőkönyvbe rögzíteni.

A weboldalon megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő helyszínen teljesíti.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a digx.hu Korlátolt Felelőségű Társaság (székhelye: 1133 Budapest, Tisza utca 3.,  cégjegyzékszám: 01-09-971137 vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságnál, adószám: 23555958-2-41, elérhetőség: Kapcsolat űrlap továbbiakban: Szolgáltató) és a digx.hu Kft. által nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek)
Szállítási és fizetési feltételek
A digx.hu online áruház csak Magyarország területén belülre szállít.
A fuvardíjat az Ügyfél viseli oly módon, hogy a fuvardíj a számlán feltüntetésre kerül. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Szolgáltató visszajelzése alapján még van lehetőség, a Szolgáltató összevonhatja a megrendeléseket. A már elindított csomagok utólagos összevonására nincs mód. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Szolgáltató a rendelés teljesíthetőségét követően lehetőséget biztosít Ügyfélnek a kiszállítási időpont megválasztására, mely nem konkrét időpontot jelöl, csak közelítő szállítási intervallum kiválasztására szolgál. Meghatározott órára történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni. A jelen pontban írt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek, a Szolgáltatót nem kötelezik, a tényleges szállítási határidő minden esetben a rendelési visszaigazolásban szerepel.