Egyszerű, könnyű, szórakoztató. A Motorola TALKABOUT T42 kék walkie talkie kempingezés, kirándulás, strandolás vagy a kertben való játék során tökéletes megoldást nyújt a kapcsolattartásra akár otthon, akár a szabadban tartózkodsz. A könnyű párosítási funkciónak köszönhetően egyszerűen összepárosíthatóak a készülékek, majd egy gombnyomás és máris beszélgethetsz a gyerekekkel, barátokkal és családtagokkal. A Motorola Talkabout T42 kék színű walkie talkie 16 csatornájával**, LCD kijelzőjével, és többféle színválasztékával minden pillanatban élvezheted a kapcsolatot.


Motorola TALKABOUT T42 kék walkie talkie funkciói:


PMR446 rádió – engedély nélkül használható

10 méter – 4 km*-es hatótávolság

Ingyenes kommunikáció

16 csatorna 

Könnyű párosítás

Szkennelés

Billentyű lezárás

3 x AAA elemmel működik, mely nem alaptartozék

Motorola TALKABOUT T42 kék walkie talkie doboz tartalma:


2 db. Motorola TALKABOUT T42 kék walkie talkie

2 db. övcsipesz

16 db. matrica, amelyeket az adóvevő aljára tudsz ragasztani, így könnyen be tudjátok azonosítani kihez tartozik a készülék

Használati útmutató

Ezen készülékek személyes használatra készültek. Nagy igénybevételnek kitett professzionális, ipari használatra nem alkalmasak.


*A hatótávolság csak egy tájékoztató jellegű adat, amely optimális körülmények között értendő (pl két magaslaton állva nyílt terepen). Ettől eltérő terepviszonyok között (dimbes-dombos terepen, völgyek között, erdőben, városi beépített területen, épületekben) lényegesen lecsökkenhet.

Motorola Talkabout T42 (kék) adó-vevő készülék

  • Gyártó Motorola
  • Modell: Talkabout T42 (kék)
  • Elérhetőség: 1 hét
  • Szállítási díj (Ft): 990
  • 8790 Ft


Cimkék: motorola, walkie-talkie, adó-vevő, adóvevő, pmr, pmr 446, tlkr, talkabout