Az utazásnak az élményekről kell szólnia, nem pedig a készülékek töltöttségével kapcsolatos aggodalmakról, éppen ezért hoztuk létre a PowerBox-ot - az utazóknak szánt töltő készletet. Csak dobja be a pakkot táskájába, hátizsákjába és soha többé nem kell aggódnia készüléke töltöttségi szintje miatt.

Tökéletes a külső akkumulátor, az adapter és a töltő kábelek egy helyen való tárolására és kiváló védelmet nyújt az esetleges külső sérülések ellen.

Tartalma: keményburkolatos doboz (24x18x8 cm), töltő (USA) + 2 adapter (EU, UK) + külső akkumulátor 2 USB porttal + kábel (USB kábel a Vasco Translator töltéséhez).

A PowerBox Vasco külső akkumulátort (10,000 mAh), USA töltőkábelt, két adaptert (EU és UK) és egy USB kábelt tartalmaz, mellyel a Vasco Translatort töltheti. Ám nem ez az egyetlen készülék, amelyet a külső akkumulátor képes tölteni - alkalmas szinte bármelyik tablet, okostelefon töltésére is. Sőt! Egyszerre 2 készüléket is tölthet, mivel az akkumulátor 2 USB porttal rendelkezik. Csak kezdje el őket tölteni és induljon!


Vasco Powerbox töltő szett USA/EU/UK

  • Gyártó: Vasco
  • Modell: Powerbox töltő szett USA/EU/UK
  • Elérhetőség: Készleten
  • 15500 Ft